elektriske tandbørster standard børstehoveder

2 x TANDBØRSTESÆT MED ABONNEMENT

998,00 KR

FRA KUN 898 KR – SPAR 100 KR

158 kr. hver 6. måned i børstehovedabonnement

Alle vores produkter er produceret af 100% genanvendt plast. Derudover er vores emballage fuldstændig plastfri.

Der er ingen binding på abonnementet, og du kan til enhver tid opsige det uden omkostninger. 

Med en tandbørste fra Brushy er du sikret. Så længe du har et abonnement hos os, giver vi dig en forlænget garanti på 5 år. 

VÆLG BØRSTEHOVEDER

GENANVENDT PLAST

Vi har en bæredygtig tilgang til alt hvad vi gør. Derfor benytter vi kun genanvendt plast i vores produkter og emballage, ligesom alt vores plast også kan genanvendes.

+

MINIMUM En måneds batteri

Ingen grund til bekymring hvis du skal på farten. Vores tandbørste holder som minimum strøm til en måneds brug. Så læg bare laderen i skuffen!

Sonisk teknologi

Vores tandbørste benytter den soniske teknologis fejende og højfrekvente bevægelser til at presse tandpasta og vand ind mellem tænder og tandkød. For den bedste og mest effektive tandbørstning.

5 Indstillinger

Ikke alle er ens. Og nogle dage skal tænderne bare forkæles lidt ekstra. Så skulle du være til Clean, White, Sensitive, Massage, eller Gum Care? - We got you covered!

2 minutters 'smart timer'

Korrekt tandbørstning - hver gang! Tandbørsten giver en lille påmindelse om at skifte område hvert 30. sekund. Når du er færdig efter de 2 minutter slukker den selv -smart!

op til 5 års garanti

Hvis du passer på dine tænder, så sørger vi for at passe på din tandbørste. Så længe du har et abonnement hos Brushy giver vi dig 5 års garanti på din tandbørste - no questions asked!

Indkøbskurv
Scroll to Top