TOOTHBRUSH

Med en elektrisk tandbørste fra Brushy får du en tandbørste der fjerner 10 gange så meget plak, giver dig 4 gange så meget overfladekontakt, sammenlignet med en almindelig tandbørste – samtidig med at du får børstet med 35.000 bevægelser i minuttet!

EN EXCEPTIONEL TANDBØRSTE

GENANVENDT PLAST

Vi har en bæredygtig tilgang til alt hvad vi gør. Derfor benytter vi kun genanvendt plast i vores produkter og emballage, ligesom alt vores plast også kan genanvendes.

+

MINIMUM En måneds batteri

Ingen grund til bekymring hvis du skal på farten. Vores tandbørste holder som minimum strøm til en måneds brug. Så smut du bare til tante Olgas 90 års fødselsdag!

Sonisk teknologi

Vores tandbørste udnytter den soniske teknologis fejende og højfrekvente bevægelser til at presse tandpasta og vand ind mellem tænder og tandkød. For den bedste og mest effektive tandbørstning.

5 Indstillinger

Ikke alle er ens. Og nogle dage skal tænderne bare forkæles lidt ekstra. Så skulle du være til Clean, White, Sensitive, Massage, eller Gum Care? - We got you covered!

2 minutters 'smart timer'

Korrekt tandbørstning - hver gang! Tandbørsten giver en lille påmindelse om at skifte område hvert 30. sekund. Og når du er færdig efter de 2 minutter slukker den selv -smart!

op til 5 års garanti

Hvis du passer på dine tænder, så sørger vi for at passe på din tandbørste. Så længe du har et abonnement hos Brushy giver vi dig 5 års garanti på din tandbørste - no questions asked!

SKIFT DIT BØRSTEHOVED

Med et abonnement fra Brushy behøver du aldrig mere at bøvle med slidte børstehoveder der giver en utilstrækkelig tandbørstning. I stedet modtager du nye tandbørstehoveder helt automatisk.

Et abonnement for én person koster helt ned til 79 kr. hvert halve år. Det er en lav pris at betale for sunde tænder!

PRODUCERET AF

GENBRUGSPLAST

Brushy er stiftet af fire mænd. Og ikke bare mænd – men fædre! Vi har et ønske om at vores børn skal overtage en planet der er til at bo på.

Vi er helt med på at vores tandbørster ikke rykker meget i det store klimaregnskab – men lidt har også ret. Og selvom vi ikke kan ændre verdenen, så vil vi gøre vores del – så godt vi kan. Den rejse kan du tage del i ved at skifte din plast-tandbørste ud med en produceret af genbrugsplast.

Indkøbskurv
Scroll to Top